Beplanting INDOOR

Tijdens een meeting bij u op kantoor komen wensen, behoeften en budget aan bod.

Mogelijkheden worden afgetast. Er wordt gecommuniceerd, samengewerkt en gebrainstormd. U wordt door ons begeleid en geadviseerd. Zowel de plant als de module waarin het groen wordt verwerkt (bak, schaal, kader, meubel…) zijn even belangrijk. Wij zijn uw adviseur naar materiaal, technische ontwikkelingen, toepassingen en begeleiden u in het maken van de juiste keuze. 

Het project wordt uitgewerkt en gevisualiseerd. U ziet en voelt hoe u een natuurlijk kantoor kan beleven. 

U kiest uit een aantal formules: 
– Aankoop van kantoorbeplanting.
– Huur inclusief onderhoud van kantoorbeplanting.
– Leasing inclusief onderhoud van kantoorbeplanting.
– Onderhoudscontract aangekochte beplanting door ons professioneel team.
– Abonnementen (bloemstukken, orchideeën).

Het onderhoud van uw interieurbeplanting kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden nauwkeurig de groeiomstandigheden in de gaten, kijken regelmatig na of er bemesting nodig is en of er gesnoeid of, anderszins ingegrepen moet worden. Zo heeft u wel de lusten van een mooi stuk ‘groen’, maar niet de lasten. 

Plantenbakken

Een eindeloos gamma aan verschillende modellen, kleuren, maten plantenbakken, potten en vazencollecties voor binnenshuis of kantoor. Zowel indoor als outdoor.

De keuze van plantenbakken hangt volledig af van uw voorkeur, de inrichting van uw bedrijf en het beschikbare budget. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in kunststof, fiberglas, fiberstone, metaal of tal van natuurlijke materialen (steen, keramiek,hout..).

Planten

In binnenbeplanting heeft u de keuze uit meer dan 400 kamerplantensoorten, waarbij een onderscheid tussen hydro- en grondcultuur wordt gemaakt.

Vraag vrijblijvend advies