Moskaders & Groenmuren

Mos is een prachtig natuurproduct en een echte blikvanger in elk interieur! 

Mosschilderijen in bol- en platmos, op maat gemaakte mospanelen en moswanden, integratie van uw bedrijfslogo of kaders in RALkleur gespoten. Kortom, 101 mogelijkheden die allen onderhoudsvrij zijn!

Het mos is 100% natuurlijk en gemummificeerd, waarbij het vocht in het mos wordt vervangen door milieuvriendelijke en afbreekbare vloeistof. Dit zorgt voor een langer behoud van het mos. Het mos kan overal in uw interieur worden toegepast; zoals op plaatsen waar geen daglicht komt, waar geen plantenbakken mogelijk zijn of waar u liever gaat voor natuur aan de muur.

Levend groen aan de muur bevordert een gezond binnenklimaat, heeft een positieve invloed op de akoestiek in de ruimte, creëert een groenoase en is een ware eyecatcher! Deze groene wanden kunnen worden ingezet als roomdivider om ruimtes optisch in te delen. Het draagt bij tot het creëren van meer privacy en demping van omgevingsgeluiden. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vormen, gevuld met planten die in overleg met ons worden gekozen. 

Een ideale groenoplossing voor flexibele werkplekken in kantoren.

Vragen of meer informatie?