In & Out Concepts verdeelt…

We werken sinds 2017 samen met het Belgische merk Royal Botania voor het tuinmeubilair. Het past perfect in de tuinprojecten die we realiseren. De kwalitatieve collectie is innovatief, stijlvol en enorm gediversifieerd zowel qua materiaal als design. De Royal Botania meubelen en verlichting tekenen wij graag voor u in uw project in.

Elke handgemaakte pot van Atelier Vierkant is uniek en vertelt een ander verhaal. Een verhaal van inspiratie, vormgeving en soberheid. Wij trachten in onze projecten, zowel indoor als outdoor,  de sobere lijn van de potten te integreren telkens met respect voor de architectuur en omgeving.    

Serax maakt je thuis mooier. Creëert onvergetelijke momenten binnen en buiten.  Geeft persoonlijkheid aan je interieur. Gepassioneerde designers van over de hele wereld met een ambachtelijke productie, telkens met vakmensen die het basisidee van elk ontwerp respecteren. De Serax – collecties staan voor unieke vormen, materialen en stijlen. Wij verwerken hun producten dan ook graag stijlvol in uw interieur.

Zin in een groenproject met In & Out Concepts?