Rust, ruimte en beleving

Visie, inlevingsvermogen en communicatie met de opdrachtgevers zijn voor ons als ontwerpers ook belangrijke aspecten. Tuinen en groene ruimtes krijgen hierdoor een eigen karakter, die de beleving van de opdrachtgever goed weerspiegelen met steeds de herkenbaarheid van In & Out Concepts.

In & Out Concepts onderscheidt zich op de markt door persoonlijk en klantgericht haar diensten ter beschikking te stellen. Dit op een uiterst professionele, correcte en nauwgezette manier waardoor klanten ook op lange termijn onze klanten blijven.

Gazon – beplantingen – verhardingen zoals terrassen, parkings, opritten, paden, elektriciteit/verlichting – keerwanden – trappen – vijver – zwembad – sauna – jacuzzi – trampoline, tuinconstructies zoals bijgebouwen, poolhouses, lamellendaken, carports, tuinhuizen, houtstapels, tuinaankleding..

Onze werkwijze

Stap 1: Een vrijblijvend eerste intakegesprek. Bij dit gesprek leggen wij onze zienswijze uit in ons kantoor en demotuin. Vele indrukken en ideeën worden hier opgedaan.  
Stap 2: De klant bezorgt ons zoveel mogelijk informatie om tot een betaalbare prijsvorming te komen van de ontwerpopdracht met vooral zijn persoonlijke wensen en behoeften. 

Stap 3: Prijsvorming tuinontwerp en complete meetstaat.

Stap 4: Maken van een voorontwerp en bespreking hiervan. 

Stap 5: Maken van een definitief ontwerp en complete meetstaat met beplantingslijst.

Stap 6: Complete realisatie en opvolging van het totale project. 

Vragen of meer informatie?